28 okt

Hejsan!
Igår lördag började det med en lugn förmiddag med att göra i ordning naglarna. Sedan hämtade jag hem sonen som varit ute på byn.

Lite brunch med lövbiff och potatis som blev grunden för innebandykamp. I em ska Roberts lag möta Rasbo. Extra mycket adrenalin då en före detta lagkompis (Simon) spelar där dom kommer göra allt för att stoppa honom.

Väl nere i hallen blev det lite tittade på À-lagets match som spelades före. Extra varm i hjärtat blev jag när Simon stannade till och pratade och gav mig en stor kram. Lite rätt har vi nog gjort som innebandyledare genom åren 😄

Under matchen duellerade Robert mot Simon och Robert vann nog alla närkamper 😄, se bilderna nedan. Tyvärr så förlorade Almunge , men Robert var nöjd ändå.

Sedan åkte jag och Ullis in till stan för att titta på mera innebandy Storvreta skulle möta Helsingborg. Där blev det vinst.

Björn, Robert och Micke hade grabbkväll och käkade pizza.


17 okt

Hejsan igen!

Jo, nu har man allt kommit igång med bloggfingret och skrivit flera dagar på rad.

Idag var det dags för en ny jobbarvecka och den startades upp i Uppsala. Morgonen blev strulig värre då inga utskrifter fungerade från vårat huvudsystem. Felet låg i Göteborg och drabbade alla volvosäljare i Sverige och Norge.

Björn avslutade sin5 dagarsslinga idag och åkte direkt vidare till Gotland för att hälsa på sin far.

Jag och Ullis avslutade eftermiddagen med att äta middag ute och gick sedan på bio "Bridget Jones Baby". En romantisk komedi och den var väldigt bra och rolig.

Nu ska det sovas en stund för imorgon åker jag till Kista och jobbar.

Kram kram


16 okt

Hejsan på söndagen.

Måste bara dela med mig av ett stycke som lagledaren för Roberts lag skrev om gårdagens match.

---------
Dela gör 2-4 på retur och nu j...lar har vi kommit igång, Joel gör några byten så Mackan får vila lite och det känns som vi tar över matchen. Motståndaren verkade inte lika intresserade att köra och vi har kommandot. Vi får en utvisning mitt i perioden på målis? Va, f.n tänker man som coach då men Mackan sa, att ska jag spela så spelar jag gärna boxplay, tackar. In med några av våra RAKETER, Willie, Mackan, Robban och Lucas och vad händer? Robban vinner en närkamp i hörnet och spelar fram Wille som i sin tur spelar till Mackan som går full fart 🚀🚀🚀och motståndren ser ut att stå som i klister🚜. Mackan spelar sin tur fram Wille på bortre som löpt 🚀🚀🚀ifrån sin gubbe och lägger in 3-4 och Highfive med publiken i hörnet ?????😜😜, 3-4

Matchen slutade 4-4 efter en riktig fartfylld sista period. Läs hela referatet på lagsidan.

--------------
Härlig läsning eller hur.

Tjing tjong


15 okt

Hejsan svejsan!

Ligger nu i soffan och kollar lite på tv'n. Är lite trött efter Roberts match i eftermiddag.

Dagen började med att vi tog en lååång sovmorgon. Fantastiskt härligt. Tror att frukosten dukades av bordet runt 11:30.

Började sedan att förbereda lite lunchmiddag. Björn skulle iväg och jobba och Robert skulle spela innebandy, första hemmamatchen. Dagen till ära skulle jag med Lukas pappa sköta matchens sekretariat. Jag skötte klockan och Magnus hade ett fast grepp om penna och protokollet.

En fartfylld match där Almunge låg under i halva matchen, men ökade tempot och verkligen krigade sig upp och resultatet blev till slut 4-4.

Jag och Magnus var redan svettig efter första perioden av att titta på grabbarna som kämpade och nervositen att sköta matchens klocka och protokoll.

Vår Robert gjorde en mycket bra match där han var snabb på bollen och var väldigt jobbig att möta. Han låg på gränsen för att bli utvisad, men så ska det vara. Mamman är stolt ❤️

Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon ska jag hämta Anki 09:45 för att åka in till Uppsala för att köra ett träningspass.

Kram från mig.


12 okt i Uppsala

Efter en dag i skolbänken, utbildning i Fords system, ett träningspass, så sitter jag och Ullis i IFU arena och tittar på innebandy.

Kul kul 😄


RSS 2.0