Regn regn regn

Här i Almunge regnar det i massor. Grabbarna har varit på fotbollsträning och var hur blöta och frusna som helst. De skriver i tidningen att det ska komma värme igen, men vart är den????


Robert har precis gjort en varm Obojkopp med sprutgrädde. Mums 


Almunge IK besöker Väddö

Idag söndag styrde bilen mot Väddö. Almunge IK skulle möte Väddö. Bilkaravanen parkerade vid ca 11.00 och peppade fotbollsspelare bytte om till Almunges röd/gula tröjor. Väddö bjöd på solsken, men tyvärr en ihållande sydvästlig hård vind.

Våra grabbar bjöd på ett fint spel. Väddö hade en tät målvakt som endast släppte in två mål. Han var född -97, så han täckte målet bra.

Naturligtvis koncentrerade fotografen mest på sin egen fotbollsspelare "Robban" nr 11 som jag tyckte var bäst, så klart.

Resultatet blev 0-2 till Almunge IK P99

Här kommer några bilder från dagen.

Jublande spelare

Fantastiskt!!!

Nu är vi åter efter en kväll vid Kinsta skola. Scenen var ett lastbilsflak som var fyllt med musikutrustning. Partytält riggade ifall det skulle bli regn. Grillarna var tända. Ett verkligt bra arrangemang.

Jisses vad bra "Aim and shoot" var. Man har enbart hört när Jacob har trummat på trummorna i friggeboden, så det var verkligen kul att höra grabbarna spela och det lät verkligen verkligen bra. Man är så stolt så :-)

Magkänslan säger att det är inte sista gången som detta gäng spelar.

Grabbarna lirade 800 grader, Paranoid, Staten och kapitalet, Crazy train och Seek and destroy.

Aim and shoots medlemmar är: Jacob, Melker, Mustafa, Simon och Nils.
 
Här kommer några bilder.


Hårdrock i Kinsta!

Ikväll skall vi till Kinsta skola på "Musik och grillkväll". Jacob med sitt band "Aim and shoot" är ett av tre band som skall spela. De åkte precis för att göra en så kallad "Soundcheck".

Klockan 18.00 drar Aim and shoot igång sin första offentliga spelning.



Ska bli jättekul.

RSS 2.0