25 april 2017

Idag har vi blivit med en till bil. En V40, 2016 m automat 😄


BÀsta sÀljaren hade fixat en fin skylt pÄ bilen. Han tror nog att IT supporten ska bli bÀttre.

Visst Àr pÀrlan fin!!!



22-23 april 2017

Hejsan!


Nu har vi tagit fÀrjan över till Visby igen. Vet inte, men jag blir aldrig mÀtt pÄ att gÄ runt i stan och titta pÄ alla trevliga hus.

Vi bor pĂ„ Visbyhotell mitt i stan. Lördagen strosade jag o Robert runt pĂ„ stan och köpte lite klĂ€der. Mötte upp Katarina och Samuel för en fika pĂ„ Gula Huset. Vi Ă„t en god smörgĂ„s och sedan blev det saffranspannkaka 😄 Dom andra var och hade minnesstund i Slite för farmor.

Runt 17 trÀffades alla hos Rune för att Àta en god Italiensk buff'e.

Rune, HÄkan, Micke, Katarina, Samuel, Agneta, Lennart, Victor, Björn, Robert o jag.

PÄvÀgen hem mot hotellet tog vi en öl pÄ puben Black Sheep Arms och sedan blev grabbarna hungriga och tog en hamburgare i Luckan. Passerade Àven det fina creperiet.

Söndag tog vi en promenad via BotaniskatdgĂ„rden och var Ă€ven förbi Galgbacken som finns nedanför  Runes lĂ€genhet. DĂ€r hĂ€ngdes personer mellan 1200 - 1845.


HÀr kommer nÄgra bilder som visar hur vackert det Àr.



16 april 2017

Glad PĂ„sk alla glada 🐣


Sitter just nu i baksÀtet och bloggar. Jag, maken och storebror har firat pÄsk med mina kÀra förÀldrar, Alltid lika trevligt att trÀffas.

Ätit god mat och varit ut till stugan en svĂ€ng. Solen sken nĂ€r vi Ă„kte tull stugan, men nĂ€r vi plockade fram grillen för att grilla hamburgare började det att snöa. Lite frusna blev vi allt, sĂ„ det var skönt att sĂ€tta sig i en uppvĂ€rmd bil och rulla mot Norrstig igen.

Spelat spel har vi gjort pÄ kvÀllarna och det har varit mÄnga skratt.

Lillebror och fyra kompisar Äkte till Jönköping till Helmia bilmÀssa.


RSS 2.0