30 december 2010

Ännu känner vi av att vi ändrat tid. Vi vaknar tidigt på morgonen allihop och det är ju bra. Idag ska vi åka till Sea World. Björn och jag har varit där tidigare så det ska kul. Hela dagen gick vi runt i parken och tittade på olika shower. Delfiner, sälar, späckhuggare osv. Det fanns jättemycket trevligt. Sedan på kvällen blev det riktig julstämning. All belysning tändes och det var inte bara en lampa. Dem hade dekorerat så snyggt. Var tillbaka till hotellet vid åtta och hade lite ömmande fötter och ögonlocken var tunga. Tjing

29 december 2010

Hejsan!

Nu är vi äntligen på plats i Miami. Det var en lång dag igår. Dagen började 06.20 i Almunge och slutade 04.30 då vi checkade in på motellet "Hollidag Inn". Flygresan kändws lite lång, men alla mådde bra och vi satt och läste, spelade och åt.

Vi har precis kommit tillbaka efter att ha ätit frukost på "Dennys" (Roberts favoritställe sedan vi var på Hawaii). Klockan är nu 10.25 här, så nu ska vi sätta oss i bilen och styra upp efter kusten. :-)

Slutdestinationen blev Orlando. Vi tog god tid på oss att kolla in kusten upp. Sandstränder löste av varanda och det är hur mycket affärer som helst.

Vi checkade in på hotellet "Country In & Suites". Sedan åkte vi till "Florida mall". Ett STORT köpcentrum där vi gick runt en stund och tog också en liten matbit.

Vid niotiden åkte vi tillbaka till hotellet för att sova.

En bra dag :-)

RSS 2.0