25:e mars

Hejsan svejsan!


Det är lördag idag. Morgonen började med att vi sov ut ordentligt. Vi kom hem sent från Enköping igår där Robban spelade näst sista matchen. Det är aldrig roligt att åka och möta Enköping. Vet inte vad det är men det blir alltid bråkigt och stökigt.
Våran Robban hamnade på utvisningsbänken för första gången. När han vände upp med bollen bröstade han en kille och åkte ut. Almunge spelade på och vann tillslut matchen med 8-4.

Idag åkte jag in till stan och mötte Ullis på gymmet kl 15. Sedan åkte vi till IFU arena och tittade på innebandy igen. Slutspelet är i full gång och Storvreta mötte Dalen. Amanda var också med.


24:e mars

Idag är det fredag igen och just nu kl 20:30 ska Robban spela innebandymatch i Enköping.






14:e mars

Hejsan hoppsan!


Idag är en stor och bra dag 😄 lillebror har tagit körkort idag. Hipp hipp hurra 😄😄😄

Nu river han övningskörningspapperen, så nu ikväll tog han bilnycklarna och åkte själv till träningen.


12 mars

Morgon morgon 😄


Idag är en skön dag med inget planerat.

Efter att ha jobbat tolv dagar i sträck, så känns det fantastiskt att INTE GÖRA NÅGONTING, eller jag ska köra lite med min kompis tvättmaskinen. Klockan är nu. 11:45 och det är väl dags att kliva upp ur sängen. Nu är det dags att sitta i soffan en stund för att heja på Kalla sim ska åka 30km. Sedan kl 15:00 är det innebandy på TV4 Sport.

Igår åkte storebror till NEW YORK med jobbet. De är sex stycken som ska gå en narknadsföringskurs. Chattade lite med honom igår kväll och flygresan hade gått bra och du höll på att förbereda sig för att gå ut och äta.

Efter att jag skjutsat till Arlanda bar det iväg till Gottsunda i Uppsala för där soelade lillebror IV-match. Dom vann med 14-3. Glada miner.

Sedan övningskörde vi till Östhammar för att bekanta oss med vägarna. En riktigt liten byhåla. På tisdag ska lillebror köra upp där. Vi alla håller tummarna.

Ja, nu har jag inte tid längre på grund av att jag inte ska göra någonting 😄👍


4:e mars

Hejsan bloggen!


Det är inte ofta som jag jobbar helg och så många timmar i veckan som jag gör nu.

Upplands Motor har nämligen köpt tre anläggningar med bilmärket Mercedes. Jättekul men oj oj vad mycket jobb.

Nu i skrivande stund så håller vi på att ominstallera alla datorer och starta upp alla användare och det tar mycket energi och tid.

Det sim håller igång oss nu är att användarna är så glada ATG vi är där.



RSS 2.0