Sista klassfotot

Hejsan ! 
Sitter i soffan och pustar ut efter en jobbig jobbarvecka. Tidiga mornar tar knäcken på en som är morgontrött.

Fick en rolig / fin bild av sonen idag. Dom sista dagarna i Almunge skola är här och dom har tagit ett annorlunda klassfoto . 

På söndag åker klassen iväg  på klassresa till Åland. Hoppas att dom får fint väder och en fin och kul avslutning som klass . 


Lördagsrapport

Vaknade vid halv nio och var härligt utsövd. Efter en stor kopp kaffe gick jag med stavar till Almunge skola och hem igen. Det tog ca 75 minuter. Efter ytterligare en kopp kaffe och några mackor satte jag igång gräsklipparen och körde av ägorna. Nu är jag lite mör i kroppen 😀

Efter att pappan kommit hem börjades det att fixa till sonens nya rum. Det ska bli kontoret och gästrummet ihop dvs projekt nedtagning av vägg pågår 😀


Lördag 9 maj


Ja, idag var det lite övningskörning på schemat.

Det gick jättebra .Vi åkte in till Statoil vid E4. Tog en svalkande glass och köpte fikabröd 😀.

Väl hemma igen, så hade Robert gjort sin första omkörning och kört första gången med bil i rondell. Bra jobbat !!!

Valborgshelg

Hejsan svejsan!
Nu är vi alla hemma. Sonen har ju varit i Belgien i en vecka, skolutbyte! Han har haft det jättetrevligt och det låter som om att de kommer att hålla kontakten även i fortsättningen.

Just nu så lägger man ut bilder från den veckan och hittade då dessa bilder som jag måste bara visa. Stolt mor när man ser sone sitta och spela gitarr.

Den andra bilden är på Carlos, som han bodde hos.








RSS 2.0