27 juli 2023

Idag blev det en heldag i Härnösand för att fylla på kylskåpet mm 

Vid fyratiden kom vi ut till stugan och vilken fantastisk kväll det blev. Efter samtal med Anki sjölund så skulle jag o Björn gå upp mot åkrarna där man svänger ner från vägen mot stugan. En överraskning väntade. När vi nästan var på plats hörde vi en helikopter 🤩 I I helikoptern klev Janne/Anki och Micke/Marika (Ägarna av ICA i Älandsbro ). Anki o Marika gick ner till stugan och fick en gintonic och jag, Björn, Janne o Micke åkte en tur med helikoptern. Nu fick dom i Lövvik något att fundera på. Några nyfikna ansikten såg vi.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


10 juli 2023

Hejsan svejsan!

Äntligen måndag igen så man får kliva upp tidigt och åka till jobbet 🤪
Veckan före midsommar gick jag en utbildning i G-Borg, ITIL 4 Foundation och igår skrev jag provet och fick GODKÄNT!!! Jäklar vad skönt att det gick bra. Länge sedan man har pluggat så mycket.

Efter jobbet åkte jag till Jacob och Maggie för att surra och äta lite. Blev bjuden på jättegod sushi. Hur trevligt som helst. 
(null)

Björn är uppe i stugan och sätter in en ny varmvattenberedare och håller på att renovera köket. Tyvärr hittade han en vattenskada (som fortfarande är blöt). Det luktar inte, så det borde gå bra.

Nedan kommer några bilder som visar hur stökigt det ser ut just nu. Kommer att bli hur bra som helst. Maken är såååååå duktig 😍
(null)

(null)

(null)

Bilen är precis lastad med nya däck och gamla däck på plåtfälg. Ska läggas om imorgon.

(null)

Kram kram


RSS 2.0