Påskhelgen 2016

Nu är det påsk igen och jag och Robban åkte till Härnösand för att fira med mina kära föräldrar 😀
 
God mat äter vi och sover som stockar. Tror att det är den norrländska luften som slagit till.
 
Idag har vi varit vid stugan en sväng och sedan visade far hur man dricker vitt vin från mattallriken 😀
 
 
 
 
 
 

20 mars 2016

Helgen inleddes med att Janne och Anki från Härnösand bjöd oss (Clas, Anki, Björn och jag ) till Norrlands nation på middag. Några gånger per år öppnar nationen upp för icke studerande 😀 Jannes dotter Jannike jobbar där, så vi fick sitta vid det finaste bordet och blev härligt uppassade.  Det bjöds på en trerätters middag med ett dryckespaket. Mums.
 
Efter maten spelade det upp till dans med storbandsjazz. Bilden nedan visa hur Claes och Anki glider iväg över golvet.
 
 
Lördagen åkte maken iväg på jobbslinga. Jag bakade en sockerkaka för jag skulle sköta kiosken under Roberts sista hemmamatch. Tyvärr förlorade dom med ett mål. Nu ska ladda om för att spela DM om två veckor och sedan är det slutspelat för denna säsong. Halv fyra kom Ullis och hämtade mig för nu var det dags att åka in till Fyrishov och heja på  Storvreta som spelar slutspel. Det blev vinst!!! Nu ska det spelas semi endera mot Falun eller Mullsjö om lite drygt en vecka.
När jag kom hem bakade jag och Robert en goood hemmapizza.
 
Söndagen, ja den kan jag inte skryta så mycket över vad jag har gjort. Tvättat och vikt kalsonger och strumpor. Sedan kl 19 visas det kvalmatch mellan Modo - Leksand, så nu är finaste tröjan på och jag sitter i soffan och hejar på.
Heja heja 😀

RSS 2.0