Lövvik 30 juli

Med blodad tand för fisket sattes näten igår kväll igen. Grabbarna var morgontrötta, så näten plockades upp vid 11-tiden. Tyvärr så var det endast några strömmingar som fanns i nätet. Middagen får vi fixa på annat sätt.

Dagen har varit molnig och blåsig. Åkte en sväng till Härnösand för att köpa godis. Tog tillfället i akt att visa Alfons affären "Dollar". Där kostar saker och ting mellan 10 kr - 100 kr. Man kan också plocka hur mycket godis man kan i en rätt så stor burk för endast 30 kr. Jag kan garantera att det gjorde både Robert och Alfons. De plockade i godis och packade, plockade i godis och packade ...... Med ett leende på läpparna lämnade vi affären.

Sedan blev det lite bekymmer. Det skulle ätas surströmming. Vi skulle få äta på bryggan enligt Robert, men vi efter lite förhandlingar fick vi äta i uterummet och grabbarna fick Tacos framför tv´n.



Lövvik 29 juli

På morgonkvisten plockades två nät upp. Pojkarna var spända för nu skulle dagens middag plockas upp.

Det blev verkligen "gott och lite blandat" som fanns i näten. Sik, aborre, strömming, nors och mört.

Robert och Alfons jobbade och jobbade med att plocka bort fiskarna ur näten och sedan att rensa fisken. Det var mycket åååhhhh vad slemmigt. Fancluben flöt om kring på vattnet och väntade på mat.

   


Lövvik 28 juli.

Efter att ha sovit ut till 09.30, så blev det lite frukost.

Solen började att titta fram och då passades det på med lite vatten aktiviteter.
Det hela avslutades med ett värmande bad i tunnan, ca 40 grader.

  

Lövvik 27 juli.

Här kommer några rader från ett härligt Lövvik.

Idag kom Roberts kompis Alfons på besök. Han åkte tåg från Uppsala till Sundsvall. Åt en härlig middag på MC Donalds för att sedan åka med mormor på bilbingo. Vid tiotiden kom vi till Lövvik. Alfons delade ut presenter. Robert fick två par boxningshandskar. Kul kul.




RSS 2.0