12 dec 2017

Hejsan!

Nu är ordningen återställd. Ullis o jag har tränat efter jobbet och nu är vi i IFU arena o tittar på innebandy 😁💪
(null)


5-6 dec

Hejsan igen!

Nu har vi ätit frukost och väskorna är packade, så nu åker vi mot flygplatsen i Miami.
(null)

Hej då USA, så ses vi nästa år 😁☀️🇺🇸

4 dec

Hej hej!

Idag har vi några saker att fixa efter en frukost hos Dennys.

Åkte tillbaka till en reservdelsbutik i Miami där Björn beställt några smådelar till Porschen o till Roberts bil. Sedan åkte vi till en stadsdel i Miami som heter Little Havana där exilkubaner samlades under 60-talet. Mysigt där cubansk musik strömmade ut från restauranger o pubar. Verkar vara något speciellt med tuppar som stod i nästan varje gathörn.

Sedan åkte vi till shoppingmallet Sawgrass Mills igen. Några saker skulle kompletteringhandlas 😁
(null)


26 nov - 3 dec

Hejsan svejsan 😁

Nu var det en vecka sedan som jag skrev i bloggen, men vi klev ombord på fartyget Allur Of The Seas och där har man ingen uppkoppling till internet.

Nu är vi tillbaka i Fort Lauderdale, Florida och ska åka mot Almunge, Sverige imorgon eftermiddag. Känns som att vi skulle kunnat stanna kvar någon vecka till, men det är rätt så skönt att komma hem också.

Söndagen den 26:e nov klev vi ombord  på detta fantastiskt stora fartyg. Går inte att ta bilder så att man förstår hur stort det är. Dag nr 2 kom vi till Nassau, Bahamas. Där klev vi av och strosade runt i några timmar. Är väldigt fattigt och slitet. Det man vill sälja till oss är diamanter. Finns hur många affärer som helst.
Sedan var vi till havs både dag 3 och 4.
Då passade den storvuxne kaptenen att visa upp sig. Många tog foton. Såg ut som jultomten 🎅🏼
(null)

Dag fyra kom vi till S:t Thomas. Där tog vi en sliten taxibuss som tog 15 personer till en fin badstrand "Magen Bay Beach". Där badade vi en stund för att sedan åka till fartyget igen.
(null)
Dag 5 kom vi till S:t Nevis Kitts. Jag o Björn åt frukost på vår balkong och stannade kvar på fartyget,  men Anki o Janne gick iland en stund. Ungefär samma upplevelse att det är väldigt slitet och fattigt.
Dag 6 och 7 var vi till havs igen mot avgångshamnen. Var uppträdande av personalen med discoinferno. Jisses vilket röj det var.
(null)

Söndagen när vi kom i hamn hämtade vi ut var sin bil hos Alamo i hamnen. Janne o Anki skulle åka mot Key West och vi åker till hotell Sheraton i Fort Lauderdale. Väl framme, då bokade vi biljetter till NFL. Miami Dolfin skulle möta Denver Bronco. Hemmalaget vann med 25-9. Herre jösses vilken ljudnivå. Kul att ha upplevt det man bara sett på tv’n hemma.
(null)




RSS 2.0