111230 - Orlando Wonderworks

Efter en god natts sömn och frukost åkte vi till "Wonderworks". Ett kul ställe med massa roliga saker att upptäcka. Grabbarna gick runt i en repbana. Provade att gå upp, men var snabbt nere då det ilade för mycket i benen.








Sedan var det dags för en sen lunch vid Dennys. Där fick Robert en ballonghatt!!!


Till lägenhetens pool för att slappa lite.

Sedan ska vi shoppa lite :-) Jag behöver ett par nya skor. Mina lossas Convers (köpta på Coop i UA) har sulan gått av på. Några böcker och presenter ska också köpas. Det är mycket nu.

När vi kom hem, så var vi så trötta att vi tog en kvällsmacka och sedan blev det nanna kudden.

En liten textspecialare till mormor och morfar. Jag har svarat på era mail och dom kommer fram. Klicka på inkorgen, så finns där två mail som ni inte har läst.

Annars kan ni också klicka på texten "kommentarer" i bloggen som finns längst ned under den text som jag skrivit och skriva något till oss. Men mailen fungerar väldigt bra den också.

Kramar från oss!


111229 - Orlando

Idag vaknade vi runt nio. Gjorde egen frukost!!! Planerade lite vad som skulle göras och vi började med att åka till Florida Mall. Blev lite shopping.

Åkte sedan runt lite. Hittade ett Golf Outlet, men personalen hade inget intresse av kunderna som kom in. Åkte tillbaka till lägenheten. Gick sedan och spelade minigolf och en Björn vann!!!





Kompletterade lite till kylskåpet hos Walgreens. Tog med lite mat från Wendy's. Grabbarna provade något som hette "Poptards" och som tillagades i brödrosten. Ja, det finns så mycket konstiga saker här!





Nu är det dags för Rummy en stund och sedan ska vi sova igen.


111228 Orlando

Vi checkade ut från days Inn vid nio och började att rulla mot Orlando.
 

Stannade rätt snart för att äta frukost på Dennys :-).

Mätta i magen, så hade vi en bilfärd på cirka 2 1/2 timme. 

 

image description
 

Med bra musik i bilen, så gick det rätt så fort.

När vi nästan var framme stannade vi till vid Walgreens för att köpa lite frukost m.m för nu skall vi bo på ett lägenhetshotell i 6 nätter. Blue Heron Beach Resort heter stället. En fantastisk liten lägenhet med 3 rum och kök och 2 badrum!!!! 

  



Middagen blev en pizzabuffe vid Cici´s som låg alldeles bredvid.

Nu blir det lite kortspel och sedan ska vi sussa kudden.

111227 Miami

Nu är vi äntligen i Florida, USA igen! Kl 04.15 rullade bilen från Almunge. 06.00 åkte vi till Frankfurt och landade vid 09.00. Kl 10.00 åkte vi vidare mot Miami. Landade 20.15 svensk tid. Vred tillbaka tiden till 14.15 så att tiden skulle bli rätt. Mellan Frankfurt o Miami åkte vi med Lufthansas plan Airbus 380. Fantastiskt stort plan med dubbla våningar!!!



Flygresorna gick hur bra som helst. Grabbarna hade "dygnat", få Jacob sov sig igenom resorna och Robban kämpade. Han sov bara en liten stund.



Hyrde bil hos Alamo.



Nu var vi hungriga, så vi styrde bilen mot Denny's och lastade in lite mat. Gott gott.

 

Sedan åkte vi vidare till West palm för där skulle vi sussa kudden. Ska bli härligt att vila en stund i en säng efter en låååång dag.

Goooood Zzzzzz Natt zzzzzzz


RSS 2.0