Helgen i Stockholm

I helgen har vi varit i Stockholm!!! Fantastiskt :)

Robert och kompis gick på en mopedutbildning lördag och söndag mellan kl 09-17. Jag har gått och strosat, ja det var rätta ordet, och haft det jättebra. Det roligaste på hela dagen var att jag hittade Leilas General Store. En helt fantastisk liten butik med kastruller i krämfärger, bakgrejor m.m. Ett måste besök om man nu åker till Stockholm. Gilla, gilla, gilla!




Maken anslöt vid 16-tiden. Då checkade vi in på hotellet Hilton vid Slussen. Jätte fint hotell som verkligen kan rekommenderas. Sedan gick vi och hämtade grabbarna. Deras utbildning var vid Klara Konferens, Vattugatan 6.

En trevlig Italiensk middag avnjöts och sedan blev det sängen. Eller jag tog ett litet bad också.

Söndagen började med en fantastisk hotellfrukost. Sedan följde maken grabbarna mot kursen igen. Vi checkade ut och strosade sedan runt och hamnade en gång till hos Leila. Trot eller ej, men det blev lite shopping till :)


Vid 15-tiden åkte vi mot Arlanda. Maken skulle jobba, men kommer hem imorgon. Väl hemma så slog tröttheten till, men försökte att sysselsätta mig så att inte John Blund skulle lura mig.

Robert kom hem strax efter 18, helt slut, men moppetaggad. Han gjorde en webbutbildning för teorin som han klarade galant. Sedan har det mekats i garaget.

Store sonen kom också hem med flickvännen, så trevligt så :)

Nu är ögonen trötta, så jag ska nu gå och kolla till kudden lite.

Tack och hej leverpastej

Vårtecken

Nu börjar det att bli vår. Det har jag bestämt!!! Sonen har bytt batteri och gjort första svängen med moppen idag. Han sa: Det var hur kul som helst.

Vårblommorna har kommit upp. Fåglarna kvittrar och har hur mycket som helst att göra. Nu kör vi mot sommaren i full fart.




Middagstid!

Nu var det ett tag sedan jag skrev på bloggen, så nu är det dags.

I förra inlägget så var vi i Björnrike och hade det bra. Jag blev dock hur förkyld som helst på dag två, så jag låg i stugan hela veckan :(

När vi kom hem så åkte vi till läkarakuten som konstaterade att jag hade dubbelsidig lunginflammation.

När vi skulle till att äta idag, så hade vi två förvirrade älgar som tuggade på våra och grannens buskar.
Här står dom hos grannen efter att vi kört iväg dom en gång. När de återkom, så gick pappan och sonen ut och prata som till rätta. Då travade dom iväg in i skogen igen.

Ha det :)



RSS 2.0