Regnig dag

Idag är det en regnig dag. Jag och Robert cyklade en halvtimme var. Sedan lite frukost i magen innan vi åkte mot Härnösand. Vi besökte Dollar och ICA-Maxi. Köpte med oss lite godfika till stugan. Robban och morfar åkte iväg och satte nät. Efter köttbullemiddag, så gick Robban och jag ned till bryggan för att fiska. Vi fick 15 mörtar :-) innan vi gick upp så kollades nätet dom hade satts vi bryggan. Två fina aborrar fick vi :-)


Solig och pustig dag!

Imorse var det dags igen för Robert o morfar att plocka upp nät. Denna gång blev det öring, aborre o mört. Helt klart godkänt.

Sedan har dagen innehållit en löparrunda, lite målning och bilkörning. Robert provade på att köra hemma på Leifs gård. Först blev det några skutt i starten, men sedan så gick det bra.
Mormor plockade hallin på gården.


Brum brum

Robert har dammat av crossen som inköptes för många år sedan. Nu får den verkligen bekänna färg. Grannen Rasmus har också cross, så åkrarna får bekänna färg!!! Det är iallafall jättekul att grabbarna åker.


Ledin

Ja, vad ska man säga. Ledin två gånger på en vecka. Följde med Janne, Anki, Hasse och Theresia till sundvall för att titta på Ledin. Regnet slutade att falla vid 22.00. Innan så guidade Janne oss till södra berget. Det blev också en bit mat. Ledin höll på att underhålla oss i över två timmar, helt fantastiskt bra var det. Både han och publiken var helt slut :-)


Fisk fisk

 På morgonkvisten ska lagda nät plockas upp. Jacob o Robert åkte iväg och hämtade upp näten. Det blev öring, aborre och sik. Gott gott. Måsarna svävade runt omkring för nu vankades det ett litet skrovmål. Skickar ockfå med en fin bild när solen säger godnatt.

RSS 2.0