Lofsdalen lördag

Även idag skiner solen och det är ca 10 minus ute. Backarna är härliga och visar sin bästa sida. Innan lunch åkte vi till Mackmyras skybar längst uppe på toppen.


Sedan blev det en god lunch med hela veckans rester. Vi tittade lite på skid-VM innan vi åkte ut i backen igen för dom sista åken för denna vecka.




Lofsdalen fredag 2017

solen skiner och det är lite kyligare och blåsigare idag. Efter frukosten åker jag och Björn och hyr skidor för att testa lite nytt och dom andra åker ivrigt till backen.  Lunch blev grillkorv hemma i stugan. Skulle ha grillat ute i backen, men alla krypin var upptagna. Klockan 15:00 samlades nästan alla för att ta en ök vid afterskiin. En historisk händelse när Robert köpte sin första öl vidr bardisken. Jag fick smyga för att få det på bild.


Lofsdalen torsdag

Idag är det lite kyligare, men solen skiner och det är fantastiskt att vara ute.


Idag till lunch är det gulaschsoppa med jäger och öl. Sedan ska vi titta lite på skid-VM för att heja fram Stina till seger.



Lofsdalen onsdag

Tiden går så fort och idag är det redan onsdag. Det har snöat hela dagen och backarna har varit fantastiska. Anki o Anki var först ut i backen och sist in i stugan. Ett litet stopp för en öl på förmiddagen som var jättegod. Jag drack en Norrlands Guld för att vara mig själv en stund 😜


När alla kom hem till stugan blev det en dusch, åt lite ost och kex, kortspel i väntan på att Vlaes och Emma skulle komma.

Ha det bäst ❤



Dag 1 Lofsdalen

Nu är vi äntligen i Lofsdalen. En vecka ska vi tillbringa med familjerna Stolpe och Hellberg. Någon plussgrad ute och solen är framme. Ut i slalombacken och svängde oss fram. Härligt härligt. Efter lunch så tog jag och Ullis på oss längdskidorna för ett pass i spåret. Vi gjorde några ordentliga praktvurpor i spåret, men vi överlevde. Det är länge sedan jag var så slut.


11:e feb

Nu är det lördag och det firas med bästa brudarna genom att titta på innebandy och äta god mat 😄


RSS 2.0