Köket

Morgon morgon!
 
Sitter och avnjuter en god kaffe vid köksbordet och blickar runt i köket. Vi bygger ju om vårat kök och vi tar små steg i taget. Idag ska vi ta ett stoooort steg, vi ska bli med vatten!!! Väntar också på "målarjocke" som ska spackla vårdat spruckna tak. Stackarn!
 
 
 
 

 

Sedan ska jag nog fortsätta att vårda min förkylning och jobba lite med min vän tvättmaskinen :-)

Tjing tjing

Bokmärke

 Nu har det äntligen skett!!
 
Länge har jag spanat in en blogg med fantastiskt pyssel. Där virkas det allt möjligt och man blir så inspirerad att påbörja massa saker. Virkgarnet ligger hemma sedan länge, men tiden har inte riktigt funnits.
 
Nu när en förkylning har anlänt, så sitter jag faktiskt i soffhörnet och har virkat mitt första bokmärke. Trevligt trevligt, man blir sååååå glad.
 
Bloggen där virkmönstret finns hittar ni här. Kungen & Majkis
 
Visst blev bokmärket snyggt!
 
 
 
 

Midsommarafton 2013

Glad midsommar alla!!! Idag äter vi frukost för första gången i det nya köket. Det är inte klart, men vi har kommit långt.
 

 

Solen skiner för fullt och dammsugaren i poolen jobbar. Uterummet är dukat för 14 personer och nu ska det bara småflinas lite.

Idag åker vi ned till Gullhagens idrottsplats för att starta upp midsommarfirandet. Mellan kl 13:00-15:30. Vi, dvs laget IB P99 skall sköta en station i femkamp.

Sedan åker vi hem till oss och firar vidare. Blir 14 personer som ska ha lite trevligt.

Glad midsommar!!

RSS 2.0