23 sept 2018

Dagen började med den efterlängtade sovmorgonen. Efter en jobbig jobbarvecka så var det så skönt att få sova. Ska slappa hela dagen och tvätta undan lite. Fick hjälpa Robert att sy fast märken på militärjackan som sedan ska få sig en uppfräsning i tvättmaskinen.
(null)

Björn jobbar men koMer hem lite senare. Ska skjutsa in honom till stan o ev äta en bit mat i Uppsala. Jacob o Björn ska gå på konsert i Uppsala. Jag ska inta soffan igen ikväll o mysa.
Imorgon söndag är vi fyra tjejer som ska åka med Birka på en träningskryssning. Ska bli jättetrevligt. Hoppas bara att det slutar att blåsa.

Kram kram

15 sept 2018 - Berga

Skönt att vakna utan väckarklocka idag. Idag ska vi åka och besöka Robert som gör militärtjänst vid amfibiebataljonen vid Berga. Dom har öppetdag mellan kl 10:00-14:00.
En tur via Uppsala och hämta upp Emilie (flickvän) och sedan åkte vi och hämta upp Jacob o Maggie. Jisses vad  mycket folk som kom. Vi fick parkera rätt så långt bort vid ett skjutfält.
När vi kom innanför grindarna väntade en glad Robert. Han visade oss runt och vi fick bl.a se vart han sov och åt. Vi åt lunch i deras matsal. Åkte även en tur i stridsbåt 90. Jättetrevlig dag 😁
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0