21 maj - Tvärnö

I helgen är vi och besöker bästa Claes o Anki i deras stuga ute på Tvärnö. Ett riktigt smultronställe. Jag o Anki började med att åka på några loppisar och sedan har vi hjälpts åt ute i trädgården. Grabbarna har mekat med båtmotorn.
Nu blir det en drink vid bryggan 🤗
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


19 maj 2022

Hejsan 👋 
Idag skjutsade Björn mig in till Uppsala för att ta tåget från Uppsala till Stockholm. Sedan Stockholm till Göteborg. Vi har träffat våra 8 nya kollegor och ska lära känna varandra och prata ihop oss om rutiner.
Vi har varit hela dagen vid anläggningen i Sörred som ligger bredvid Volvofabriken. Alla hus runt omkring är bara för Volvo.
Bor på hotell Europa och ska äta middag med nya kollegorna kl 18:00. Vi ska börja med VR-trekamp. 
Här kommer en bild på entrén till Volvofabriken.
(null)


14 maj

Hejsan 👋 

Sov ut och det var fantastiskt skönt efter en jobbarvecka. Vid 12:30 åkte vi mot Uppsala för att uträtta lite ärenden och sedan hämta upp Jacob o Maggie. Checkade in på hotellet och sedan åkte vi handikapptaxi till Robert o Bella. Lite paketöppning, tårtätning och italienskbuffe blev det lite spelande. En mycket trevlig kväll med våra fantastiska ungdomar som håller oss igång. 
(null)


12 maj

Idag efter jobbet i Kista stannade jag till vid spåret och gick/sprang två varv. Det blev 4 km. Mycket nöjd. Mina nya löparskor gjorde susen.
(null)


6 maj 22

Hejsan 👋 

Idag är vi lite slitna. Spelade kort med Robert o Bella, så det blev rätt så sent (02:00) 😅 
Dagen bjuder på lite bilvård och sedan ska vi in till Uppsala och äta på finrestaurang "Hambergs". 
(null)


5 maj 22

Hejsan 👋 

Nu var det ett tag sedan jag skrev lite. Händer inte så jättemycket för mig annat än att jobba. Björn däremot kämpar på med staket på baksidan och ska lägga Sten på framsidan.
Ikväll kommer Robert o Bella så det blir lite grill. Imorgon blir det lite bilvård. Robert ska byta till sommardäck 😀
(null)

(null)


RSS 2.0