Fantastisk dag!

Idag blev det upp tidigt, eller typ 8-tiden. Nu skulle Roberts sår läggas om vid vårdcentralen i Härnösand. Bandaget som sattes på i Länna vid första omläggningen hade fastnat i såret, så Robert fick sitta med armbågen i vattenbad för att lösa upp det hela.

Sedan blev det en tur till Birsta. Löparskor, kuddar, mask och gardinstång inköptes.

När vi kom till stugan igen så var det en fantastisk eftermiddag. Det har nämligen slutat att blåsa och himlen är alldeles blå. Nu gör det inte ont.

Middagen avnjöts på altanen och sedan blev det en god kaffekopp.


Den startar!!!

Idag har det meckats med gamla vespan i omgångar. Den startade med hjälp av startpray. Morfar och Robert sken som solar när dom kom och förmedlade det hela.
 

Sedan kollade vi in damfotbollen. Sverige mötte Island. Sverige vann med hela 4-0. Jippi!!!

Idag festade vi på färsk aborre till middag. Morfar och Robert hämtade upp nät och Mormor stekte dom rackarna.

Loppis

Igår rullade bilarna från stugan vid 10-tiden, nu var det loppis på gång i byn (Hasse Petterssons potatislada) . Vi gjorde några trevliga och billiga fynd.
 
Bord, 40kr
Adventljusstake, 5kr
4:a pizzatallrikar, 20kr
4:a whiskeyglas, 20kr
Ölglas, 10kr
 
Sedan åkte vi vidare mot Dollar i Kramfors. Där strosade vi runt i affären. Jag köpte några garner och Robert packade en stor burk med godis.
 
Det blåser ordentligt här på udden i Löövik, så det knakar och viner i husen. SMHI har lovat bättring från och med imorgon. Håller tummarna hårt, så att det blir så.

Herrgårdsudden

Nu är vi i sommarstugan i Lövvik. Vädret är ok, men det blåser rätt så mycket.

Idag så har Robert och motfar varit och hämtat en gammal Vespa som stått i garaget i ca 25 år. Nu ska lacken poleras och få nytt liv igen.


Herrgårdsudden

Nu är vi uppe i stugan som ligger vid Högakusten. Vädret är ok, men det blåser västligvind dvs det blåser rätt in mot oss.

Idag har Robert och morfar varit och hämtat en gammal Vespa som stått orörd i morfars garage i 25 år. Nu ska den putsas upp.
 
 

Semester!

Nu är det äntligen dags, semeeeester!!!

Har haft två härliga sovmornar på rad nu, så idag är jag lite rastlös. Varit ute i trädgården och rensar ogräs. Skrapat väggarna i köket och sedan har jag bakat en toscakaka och lite småkakor mums :-) Nu sitter jag i soffan och virkar på en solhatt.

 

Ugnen

Ja, nu var det äntligen dags för att använda den nya ugnen. Lite provisoriskt installerad, men den går att använda.
 
Eftersom det är nytt kök (inte klart), så är mikron, ugnen, spisen och diskmaskinen nya. Instruktionsböcker åker fram med spänning när dom skall användas för det är många nya knappar som ska läras in :-)

Nu åker instruktionboken för ugnen fram för nu ska en god pastagratäng gratineras.

 


Mums mums!

Moped

Nu har vi blivit med moped eller rättare sagt Robert har fått en moped. Solen har inte en chans att skina ikapp med Robert just nu :-)

Kul kul kul!!!
 
 

RSS 2.0