Årets varmaste!

Sent i går kom mina killar till Lövvik. Efter frukosten så åkte vi en sväng med båten. Havet var spegelblankt!!! Först till Leif och sedan en sväng runt Lövviksbron. När vi kom hem igen så kollade jag temperaturen vid stugan och det var 40 grader. Lite boule och sedan lite slappa i solen. 20 grader i havet så då tog jag ett dopp. Grillat till middag och sedan blev det bad i tunnan och mera bad i havet. Helt fantastiskt!!!


En semesterdag

Sovmorgon till 9.30. Sedan blev det en cykel i 30 min. Ett litet besök i jordgubbslandet :-) smaskens smaskens. I morgon blir det en jordgubbs smoothie. En god laxmiddag och sedan blev det full fart till Dannerotravet. Pappa spelade på rätt häst men jag och mamma fick inga större vinster. Tror det blev plus minus noll. Hälsningar från Lövvik.


Skansen

Igår tisdag åkte jag, Robert och Simona mot Skansen vid 14.45. Gick hur bra som helst att hitta parkering, men de tar 35kr i timmen!!!

Trodde att vi skulle få sittplatser, men så fel jag hade. Tydligen, så hade några till och med sovit utanför??? Kl 10.00 när de öppnade, så var kön 100 meter lång. När vi kom in så var genrepet i full gång. Ledin, Måns mfl repade. Vi jobbade oss fram på vänster sida om scenen. När det blev sändningsdags så var vi nästan längst fram :-) vi fick sms där de hemma hade sett oss på tv'n. Jobbigt att stå så länge, men det var kul. Efter allsången, så körde Ledin 1 timme!!! Fantastiskt!!!!

Har även lagt in ett litet bildbevis från tv-sändningen. Röda markeringar visar vart vi står :-)

 


Sommar o semester

I söndags åkte jag med sönerna och flickvänner till Grönalund och gjorde en heldag! Det blev en härlig heldag med trevligt sällskap.


RSS 2.0