24 april

Har haft en trevlig långhelg på Gotland. Har firat maken, hälsat på svärfar och makens syster m sambo. Åkt runt och kollat på några kyrkor "Akebäck och Västerhejde kyrkor. När vi ändå satt i bilen letade vi upp "Gotlands högsta punkt" mitt inne i skogen vid Lojstahede hittades punkten. Vi skrattade för det var hur platt som helst och mycket skog. 

Innan vi åkte hem var vi och plockade ramslök. Ska försöka att göra pesto och ramslöksolja.

Solen har lyst, men det har blåst jädrans kallt. Nu blir det hem och jobba igen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


22 april

Idag fyller bästa maken år. Började med att försöka sjunga lite 🤣 och sedan fick han ett kuvert med ett roligt kort och lite lotter. Mer firande blir det senare.
Vi åt frukost och sedan hoppade vi in i bilen och uträttade lite saker. Åkte och hälsade på svärfar som mådde bra. Där fikade vi och pratade.
Tillbaka till hotellet för en dusch och sedan ut på stan för en drink innan middagen. En överraskning ikväll var att Agneta o Lennart dök upp. Blev mycket trevligt. Björn o jag gick vidare och tog en drink på baren "Kemilab".
Sedan blev det natti natti. En bra och trevlig dag 😍
(null)

(null)


21 april

(null)

Hej svejs!

Idag är det jag som var chaufför till Kista. Vi checkade in på jobbet 06:30. Vi på avdelningen hade ett 2 1/2 timmes långt möte med vår nya chef för att lära känna varandra. Anna var mycket trevlig, så det här kommer nog att gå bra. Efter jobbet hem och packade väskan lite snabbt för nu ska vi vara en långhelg på Gotland.


Påskhelgen 2022

I onsdags efter jobbet åkte jag med tåget upp till Härnösand. Björn åkte upp tidigare på onsdagen för att slippa helgtrafiken.  Vi ska tillbringa helgen i stugan.
Fick parkera bilen uppe på berget och gå ner med all packning. Sedan får vi hämta in vatten från ett rör utanför. 
Fredagens jobb blev att elda upp riset i slänten bortanför Lillstugan. Blev en heldags arbete, men vad fint det blev.
Lördagen har vi inte gjort så mycket. Började med att lösa Melodikrysset och sedan har vi mest gått runt och funderat vad vi ska göra för projekt. Kommer att bli så bra.
Söndag ska vi åka hem igen till Almunge för att försöka undkomma biltrafiken söder ut.
(null) (null)

(null)

(null)




11 april

Morgon morgon!

Idag är man uppe före tuppen. Ska åka in till jobbet idag. Från och med nu ska jag vara mera i Kista och åka mot Uppsala när det behövs.
Här kommer en bild på vad vi han med i tvättstugan. Blir sååååå bra 😊 

(null)


Lördag 9 april

Morgon morgon 👏

Förkylningen efter Covid börjar kännas lite bättre. Fortfarande lugnt att andas och jag har nästan ingen smak. Det är lite frustrerande. Skulle dricka min favis dricka "Trocadero" och det smakade kanel!!! Hällde ut glaset.
Idag börjar vi projekt att fixa till tvättstugan. Så nu ska jag skruva ihop lite skåp. Återkommer med hur det blir.
(null)


RSS 2.0