26 nov - 3 dec

Hejsan svejsan 😁

Nu var det en vecka sedan som jag skrev i bloggen, men vi klev ombord pÄ fartyget Allur Of The Seas och dÀr har man ingen uppkoppling till internet.

Nu Àr vi tillbaka i Fort Lauderdale, Florida och ska Äka mot Almunge, Sverige imorgon eftermiddag. KÀnns som att vi skulle kunnat stanna kvar nÄgon vecka till, men det Àr rÀtt sÄ skönt att komma hem ocksÄ.

Söndagen den 26:e nov klev vi ombord  pĂ„ detta fantastiskt stora fartyg. GĂ„r inte att ta bilder sĂ„ att man förstĂ„r hur stort det Ă€r. Dag nr 2 kom vi till Nassau, Bahamas. DĂ€r klev vi av och strosade runt i nĂ„gra timmar. Är vĂ€ldigt fattigt och slitet. Det man vill sĂ€lja till oss Ă€r diamanter. Finns hur mĂ„nga affĂ€rer som helst.
Sedan var vi till havs bÄde dag 3 och 4.
DĂ„ passade den storvuxne kaptenen att visa upp sig. MĂ„nga tog foton. SĂ„g ut som jultomten đŸŽ…đŸŒ
(null)

Dag fyra kom vi till S:t Thomas. DÀr tog vi en sliten taxibuss som tog 15 personer till en fin badstrand "Magen Bay Beach". DÀr badade vi en stund för att sedan Äka till fartyget igen.
(null)
Dag 5 kom vi till S:t Nevis Kitts. Jag o Björn Ă„t frukost pĂ„ vĂ„r balkong och stannade kvar pĂ„ fartyget,  men Anki o Janne gick iland en stund. UngefĂ€r samma upplevelse att det Ă€r vĂ€ldigt slitet och fattigt.
Dag 6 och 7 var vi till havs igen mot avgÄngshamnen. Var upptrÀdande av personalen med discoinferno. Jisses vilket röj det var.
(null)

Söndagen nĂ€r vi kom i hamn hĂ€mtade vi ut var sin bil hos Alamo i hamnen. Janne o Anki skulle Ă„ka mot Key West och vi Ă„ker till hotell Sheraton i Fort Lauderdale. VĂ€l framme, dĂ„ bokade vi biljetter till NFL. Miami Dolfin skulle möta Denver Bronco. Hemmalaget vann med 25-9. Herre jösses vilken ljudnivĂ„. Kul att ha upplevt det man bara sett pĂ„ tv’n hemma.
(null)




Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0