29 nov

Morgon đŸ’Ș

Idag kĂ€nner vi oss starka đŸ’Ș😁 för idag Ă€r det "Black Friday" och vi ska Ă„ka till Sawgrass Mills för att shoppa.
06:30 ringde klockan för att duscha och Ă€ta frukost. Packade ihop vĂ„ra vĂ€skor 🧳 för att bege oss ivĂ€g. PĂ„vĂ€gen till Sawgrass Ă„kte vi förbi "Joy Blair" för att hĂ€mta reservdelar till grĂ€sklipparen. SvĂ€ngde Ă€ven förbi AC hotell Aventura för att hĂ€mta upp min blĂ„a  korthĂ„llare (körkort, tvĂ„ betalkort, volvokort och icakort) som vi glömde i sĂ€kerhetsskĂ„pet vid första hotellet vi sov pĂ„. Inte helt optimalt, men det ordnade sig till slut. 😅 
Sedan styrde vi bilen mot mallet. NĂ€r vi kom fram vid 09:30 fanns det faktiskt parkeringar lediga. Till att börja med sĂ„ var det okey med folk, men ungefĂ€r en timme senare var det obeskrivligt mycket. Man gick i rader nĂ€r man gick till dom olika affĂ€rerna. Lovade Björn att vi inte Ă„ker dit nĂ„got mera pĂ„ en Black Friday!!! Han gjorde det fantastiskt bra min Ă€lskade make.
Åkte sedan rĂ€tt över gatan till  "Lesters Dinner" och Ă„t lite vĂ€lbehövlig mat. Behövde fylla pĂ„ med energi. DĂ€refter letade vi upp hotellet "Courtyard by Marriot, Weston. Björn rullade in alla vĂ€skor och pĂ„sar innan vi tog en gintonic i baren.
(null)



Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0