27 nov

Hej hopp!

I natt har jag sovit som en prinsessa 👑 dunkuddar och tĂ€cken. VĂ€ldigt mjukt och fluffigt. Började dagen med en frukost med lite yoghurt, mackor och blaskigt kaffe. Vi gick sedan till poolen och lĂ„g dĂ€r i solen ett par timmar. Åkte sedan en svĂ€ng till öarna Sanibel och Captiva. Var dĂ€r förra Ă„ret ocksĂ„ med Micke o Ullis. Mycket fina och stora hus med potatismjölstrand. Vi Ă„t en Mexicansk lunch pĂ„ samma stĂ€lle som förra Ă„ret. Dom hade klĂ€tt restaurangen med endollarssedlar bĂ„de pĂ„ in och utsidan. Mycket gott!!!
Sedan började vi Ă„ka tillbaka. Kl 17 hade vi bestĂ€mt trĂ€ff med en pensionerad SAS kollega "Sam" i hans hem pĂ„ Run Spring Golf Club i Estero. Ett stĂ€ngt bostadsomrĂ„de dĂ€r ca 800 stycken hushĂ„ll finns. Mycket mycket fint!!! HĂ€r skulle man kunna hyra ett boende i nĂ„gra veckor.
Efter att vi fĂ„tt se hemmet och pratat lite Ă„kte vi och Ă„t en bit mat. Restaurangen var utomhus vid vatten och en skylt hĂ€ngde bredvid oss dom sa att vi inte fick mata alligatoerna 🐊 TrĂ€ffade ocksĂ„ hans fru "Barbara". Hon jobbade pĂ„ en annan restaurang i omrĂ„det.
(null)



Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0