11 okt New York

Idag kommer våra kära Makar också till Manhattan, det ska bli så trevligt.

På morgonen / förmiddagen gick vi runt på Manhattan och kompletterade lite med shopping som var kvar att göra. Vi klämde och kände på saker i lugn och ro som tjejer kan 😃 

Vid 13.00 tiden kom grabbsen och det var så kul att se dom igen. Dom var hungriga så det blev ett mat- och ölstopp. Claes och Anki gick sedan iväg sör att träffa en gammal klasskompis till Clas med sambo (Carl och Don). Vi andra tog tunnelbanan ner till Ground Zero  och strosade runt. Sedan splittrade vi på oss. Janne och Anki gick hela Broadway upp och jag, Björn och Mats letade upp en gammal järnväg som man byggt om till en gångbana. Jättefint.

Sedan samlades vi vid 18.30 för att gå och äta mat. Vi tog med oss grabbarna till toppen på Marriott hotel som har en roterande restaurang. Där drack vi en drink och sedan åt vi deras buffé. Fantastiskt trevligt.

För att få maten att sjunka gick vi en tur förbi appelButiken och Rockefeller center. Där hade man öppnat isbanan och där åkte det massor av folk med olika stilar. Mest sådana som aldrig åkt skridskor, tror jag. Vi fick oss ett gott skratt. 

Sedan gick vi tillbaka till våra hotell. Grabbarna till sitt och Anki, Anki och Anki till sitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0