Innsbruck 23 februari 2011

Vaknade av Björn telefon och oj oj oj vad ont i benen man har. På med kläderna för att traska till frukostbordet. 08.30 gick vi mot bussen som skulle ta oss till Stubaier Gletscher. Idag har man lovat att vi ska få fint väder.

Jättekul att Jacob och Robert får se hur fint det är med alla alptoppar. Lite vana så tog vi oss genast upp till mitten av systemet och hämtade ut utrustningen. Lite kallare i luften, men backarna var jättefina och vyerna runt omkring. Man kan bara stå och titta. Lite lunch vid toppen igen. Björn var med om en ny upplevelse. Skummet på ölen frös till is :-) Ligger på en härlig höjd på 3340 m. Det är den högsta punkten i Tyrol området. Det visar man genom att sätta en kungastol på toppen.

Fanstastiska backar, lite blåsigt och kallt ibland, men fantastiskt.
Halv fyra lämnade vi tillbaka utrustningen och gassade i solen innan vi tog kabinbanan ned till bussarna. Vi tog de sista platserna. Innsbruck ligger i en dal med fina bergstoppar runt omkring. Nu så skall vi bada och sedan ut och leta efter en trevlig restaurang igen. Tror att det skall ordna sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0