Staples Arena

Frukosten åts på Dennys och åt frukost. Sedan åkte vi till Hollywood Walk of Fame där vi skulle fotografera kändisarnas stjärnor som var utplaserade längs några gator. Några namn som fotades var Ozzie Osborne, Ingrid Bergman, Tom Cruise, Harrison Ford och Jimi Hendrix. En del souvenirer inhandlades också så klart. Björn och Jacob köpte Levis. De hade inte till mig och Robert. Eftermiddagsfika blev det på MC Donalds.Vad skulle man göra om inte den "Restaurangen" fanns???!!! :-)
Sedan åkte vi till Citadel Outlet där jag och Robert köpte oss ett par Levis.

Sedan knappades "Staples Arena" in i navigatorn för nu skulle vi se på hockey. Los Angeles "Kings" skulle möta Pittsburgh "Penguins". Vi köpte biljetter och vi fick kanonplatser. Vi satt vlngst upp där vi hade en fantastisk utsikt. Oj vilket liv det var i arenan. Det är annat än i lilla Globen. De flesta skrek och tjoade på alla möjliga sätt. Vid ett tillfälle, när Kings gjorde ett av sina mål vände sig en kille om och gjorde High five med oss. Resultatet blev 5-2 till hemma laget. Vilken upplevelse!!!

När det var slut blev vår stora fråga, hur långt är det hem????? Eftersom vi använder navigatorn till alla ställen så får man ingen känsla inom vilka områden som vi åker runt i. Vi trodde nog att det skulle vara ca en halvtimme ungefär. Knappade in att vi skulle åka till hotellet, så visade den 3-4 minuter oj, oj, oj. Vi som trodde att vi var långt ifrån. Skönt skönt, med lätt hand styrde Björn förbi ett 7-eleven och sedan till hotellets parkering. Hotellets parkering var full. Björn kallade mannen vid garageinfarten för "käpp kines" då han inte hindrade oss att köra in i det trånga garaget. Mycket fniss blev det i bilen. Nu blev det backa av. Fick parkera på andra sidan. Det gick bra det också. Nu skall vi sova för det blir tidigt imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0